Рослинний рай Саджанці з росплідника

Доставка Оплата Повернення

Доставка, оплата, повернення товару від інтернет-магазина  Рослиний рай

Ласкаво просимо до інтернет-магазину "Рослиний рай"! Ми - ваш надійний партнер у справі створення затишного зеленого куточка у вашому домі.

 

Доставка та оплата - це важлива частина діяльності Рослинний рай, оскільки ми прагнемо зробити ваш досвід користування нашим сервісом максимально комфортним і простим.

 

Оплата: У "Рослиному раї" ми працюємо з різними способами оплати, щоб зробити процес покупок максимально зручним для вас. Ви можете оплатити своє замовлення готівкою при отриманні, банківською карткою онлайн або переказом на рахунок.

Ми пропонуємо широкий вибір способів оплати, щоб ви могли зручно розрахуватися за наші послуги. 

Варіанти оплати:

1. Готівка при отриманні - оплатити за замовлення можна готівкою кур'єру при отриманні товару.

2. Онлайн оплата - ви зможете безпечно оплатити замовлення через сайт.

3. Пред-оплата - ми приймаємо оплату за допомогою банківських карт MasterCard та Visa.

 

Щодо доставки, ми забезпечуємо оперативну та швидку передачу ваших результатів пошуку. Час доставки може варіюватися в залежності від вашого місця проживання та конкретного запиту, однак ми робимо все можливе, щоб забезпечити найшвидшу обробку замовлення. Для отримання більш детальної інформації про умови доставки та оплати, будь ласка, звертайтеся до нашого відділу підтримки.

Доставка: Ми пропонуємо швидку та надійну доставку нашого товару прямо до ваших дверей. Ви можете зробити замовлення онлайн через наш веб-сайт або за телефоном, і наші кур'єри оперативно доставлять ваші покупки в зручний для вас час.

Варіанти доставки: НОВА ПОШТА       

1. Кур'єрська доставка - ваше замовлення буде доставлено прямо до дверей у зручний для вас час.

2. Самовивіз - ви можете забрати своє замовлення самостійно в нашому офісі за адресою, що вказана на сайті.

3. В відділення - ми також працюємо з поштовими службами для доставки вашого замовлення у будь-яку точку країни.

 

Повернення товару
Інтернет-магазин Рослинний рай  гарантує
право на повернення товару належної якості, який Вам не підійшов та не був використаний протягом 14 днів згідно зі статтею 9 Закону про захист прав споживачів. Винятком є товари належної якості, які не підлягають поверненню та обміну, згідно з постановою Кабінету міністрів від 19 березня 1994 р. №172 (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/172-94-%D0%BF) . Обов'язковою умовою є такі вимоги: товар не був у використанні, збережений його товарний вигляд, споживчі якості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий покупцеві разом із замовленням, згідно зі ст.9 закону про ЗПС (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1023-12) Товар необхідно відправити звичайною посилкою на адресу.

Категорії
Контакти
  • Рослинний рай
  • Україна Сокиряни, Чернівецька обл. Шишківці
Напишіть нам